OM OSS

Vi tycker att vi har det bästa jobbet i världen. När vi går in i ett projekt är vi lika noga med att du som kund är nöjd som att vi själva är stolta över resultatet. Design är viktigt för oss, och eftersom vi alla har lång erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg med att vi vet vad som fungerar – och vad som inte gör det.

VAD VI GÖR

Till oss kommer du när du vill låta ditt varumärke ta fysisk form. Vi skapar kundanpassade lösningar i olika format och för olika tillfällen: mässor, kongresser och event, showroom, receptionsytor och mycket mer. Om det till exempel gäller en mässa behöver du bara boka monterytan, sedan tar vi hand om hela projektet: från förslag till färdig monter – och hem igen.

VAD VI KAN

Kunskap växer med erfarenhet – och vi har gott om båda. Vi kan material och hur de används. Vi känner till mässor runt om i världen och deras logistik. Vi vet vilka tidsramar som krävs i ett projekt, och vi är vana vid att tänka till lite extra för att göra det bästa av din budget. Vi kan visualisera en ritning och se vad som fungerar i verkligheten – och våra duktiga hantverkare vet hur man producerar effektivt, fraktvänligt och stabilt.

VARFÖR VÄLJA OSS?

För att vi fortfarande brinner för vad vi gör, efter alla dessa år. Många väljer oss för tryggheten –  att vi tar hand om allt det praktiska, så att ni kan koncentrera er på allt det andra som deltagandet på en mässa eller kongress innebär. För att alltid ha tillgång till den senaste tekniska utrustningen jobbar vi med pålitliga underleverantörer. Vi är inte så många, men vi är desto mer engagerade i samarbetet med våra kunder. Hos oss blir du aldrig en i mängden.

VI ÄR GLOBALA - OCH LOKALA

Vi följer våra kunder, helt enkelt. Vare sig ditt gods bara ska skickas några meter ner på gatan eller hela vägen över Atlanten så ser vi till att det är framme före dig. För trygghetens skull jobbar vi alltid med erfarna speditörer som ger oss tydlig information och hjälper oss med snabba leveranser.