MONTRAR

Från minsta möjliga mässmonter till största möjliga uppmärksamhet. Vi bygger montrar i alla tänkbara storlekar och former. Snickeri är vår specialitet men vi kombinerar även med andra system vid behov. Sätt oss på prov!

INREDNING

Ge ditt företag och dina produkter den omgivning de förtjänar. Vi skapar inspirerande, representativa, showroom, välkomnande entré- och receptionsmiljöer liksom lokaler för möten och konferenser som är lika trivsamma som praktiska.

DISPLAYER

Från jättestora till pyttesmå, med eller utan bildskärm och annan teknik. För mässan, kongressen, kontoret, butiken eller mottagningen. Vi producerar designade displayställ som framhäver dina produkter på rätt sätt i rätt sammanhang.

3D-RITNINGAR

3D-ritningar ingår ofta i våra projekt som ett effektivt sätt att visualisera din mässmonter. Med 3D får platta skisser liv, och du kan uppleva montern från olika vinklar redan innan den är byggd.

EVENTMATERIAL

Självklart hjälper vi även till med allt det där som sätter guldkant på eventet: bilder i storformat, vinyltexter, displayprodukter för system som RollUp och Expand, möbler, ljud, ljus och annan teknik. Med mera…