Vi hjälper er med mässor kongresser showroom montrar receptionsytor montering

Våra tjänster

Vår expertis och erfarenhet – Din garanti för gramgångsrika event

Med vår omfattande erfarenhet och djupa kunskap kan vi erbjuda högkvalitativa lösningar. Vi har expertis inom materialval och deras användning, samt en djup förståelse för mässor och deras logistik världen över. Vi arbetar inom realistiska tidsramar och optimerar din budget för bästa möjliga resultat. Vi kan omsätta ritningar till verklighet och våra skickliga hantverkare producerar effektivt, transportvänligt och hållbart.

Montrar

Från den minsta mässmontern till den största uppmärksamheten – vi bygger montrar i alla tänkbara storlekar och former. Vår specialitet är snickeri, men vi kombinerar det gärna med andra system vid behov. Utmana oss och se vad vi kan skapa för er!

Inredning

Ge ditt företag och dina produkter den omgivning de förtjänar. Vi skapar inspirerande, representativa, showroom, välkomnande entré- och receptionsmiljöer liksom lokaler för möten och konferenser som är lika trivsamma som praktiska.

Displayer

Från stora till små, med eller utan bildskärmar och annan teknik – vi skapar designade displayställ som framhäver dina produkter på rätt sätt. Oavsett om det är för mässor, kongresser, kontor, butiker eller mottagningar, ser vi till att dina produkter presenteras i rätt sammanhang.

3D-ritningar

3D-ritningar är en viktig del av våra projekt och ett effektivt sätt att visualisera din mässmonter. Med 3D-teknik kan vi ge liv åt platta skisser, så att du kan uppleva montern från olika vinklar redan innan den byggs.

Eventmaterial

Vi hjälper dig även med alla detaljer som gör ditt event speciellt: storformatsbilder, vinyltexter, displayprodukter för system som RollUp och Expand, möbler, ljud, ljus och annan teknik. Och mycket mer.

Kontakta oss

031-706 06 95 | annika@amino.se

031 - 706 06 95